Studiebesök

Igår började dagen med ett litet besök på Rockvalley College som ligger här i stan. Cherri, chefen på Pearl jobbar som lärare inom ämnet konst där. Hon tog med oss på en liten rundvandring i de olika lokalerna och sen fick vi även hälsa på hennes klass.

Det är helt sinnessjukt hur stor skillnad det är! På Rockvalley, som är ett litet college går det 10 000 elever. Alla är visserligen inte där samtidigt men i vilket fall.. Dem har deras eget gym som inte är litet, egen polisstyrka, subway, ett bibliotek som är större än det Borgholm har och nästintill lika stort som det Karlskrona har, dem har stora planer runt om där eleverna spelar baseball och annat stuff, dem har någon form av utomhusteater som dem kunde öppna taket på så man satt under bar himmel på något vis, dem hade sitt egna lilla café som var som vilket litet café som helst.. och detta var bara ett litet college. Vissa har det bra!

Efter det var det praktik igen, dagen såg inte mycket annorlunda ut än de andra dagarna. Matts frågesport fortsatte som vanligt, mest om ovärda saker, som vanligt.

Vi träffade på Brichi, en stammis på Pearl. Vet inte om jag nämnt honom innan här i bloggen? Han äger iaf en salong som ligger precis runt hörnet i samma byggnad som Pearl. Han lovade oss i början att fixa vårat hår och han är även pappa till Adam som vi förmodligen kommer hänga med lite då och då framöver.

Han föreslog i vilket fall att vi skulle ha något form av matparty nu framöver, som om vi inte redan äter tillräckligt? Han skulle laga marockansk mat, Christian skulle laga mexikansk och vi skulle laga svensk. Kan ju bli intressant.. och dessutom skulle vi dricka! Can't barely wait.

Kvällen var lugn, som alla andra kvällar här i staden.

























Liten bit av Rockvalley College



Subway, as you can see




En liten del av gymmet



Collegets polishus



Liten del av teatern



Den andra delen








cargill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0