101102

Söndagen spenderade vi som planerat med Antonia och Christian. Vi blev medbjudna på middag hos Antonias moster vilket var väldigt trevligt och framförallt gott. Hennes mormors föräldrar var svenskar och hade kommit till Rockford under den tiden då många svenska utvandrade till amerika. Så det fanns både dala hästar och annat som påminnde om Sverige i deras hus.

När vi hade ätit klart var det dags för bus eller godis timmarna. Eftersom i princip alla barn springer bus eller godis på halloween har dem gått ut med speciella timmar i tidningen då barnen bör gå så att de flesta som bor runt i områderna ska veta när barnen dyker upp.
Antonias moster och mamma hade köpt över 450 små "chokladkakor" och varenda en var borta inom en timme eller två. Helt sanslöst! Med andra ord så var det 450 barn vid tröskeln och hämtade godis och hade det inte tagit slut hade vi förmodligen gett godis i all oändlighet.

En kort tid där efter åkte vi hem och gjorde absolut ingenting mer än att bara slappa genom kvällen. Kikade på titanic gjorde vi förresten också! Man kan inte annat än älska den filmen. Spelar absolut ingen roll hur många gånger jag ser den, blir alltid lika blödig.


take care

cargill


RSS 2.0