Tomorrow!

Imorgon smäller det. Tåget åker vid 08.00 från Karlskorna och jag kommer vara framme på Kastrup runt 11.00! Då blir det till att möta upp de andra i gänget som ska med och runt 16.00 så lyfter vi från Danmark! Kommer bli en galet lång och förmodligen sjukt dryg resa på 9 timmar. Vi får helt enkelt försöka roa oss så gott det går.

Vi kommer landa runt halv sex lokaltid i Chicago (runt 01.00 svensk tid) & därefter blir vi upphämtade för att åka vidare mot Rockford. Väl framme ska vi bli bjudna på middag på en utav de restaurangerna vi ska praktisera på och då ska vi även få träffa alla de som är "involverade" i den här resan. Lär nog bli gitt!

Nu hade jag planerat att packa ner det sista, äta lite gott med mamma samt fira mitt körkort med lite gottgott!

Eftersom det förmodligen inte lär finnas internet uppkoppling på tåget kommer nästa uppdatering dyka upp när jag har tillgång till internet i Rockford.

Wish me luck!


Lite bilder från den lilla " avskedsmiddagen " i lördags:

 

 

 

 

cargill

5 dagar

Mina fina semster i Karlskrona började med ett väldigt flängande hit&dit.
Gårdagen bestod av att säga hejdå till Cattis som drog på äventyr ner mot teneriffa samt springa runt på stan med Jempa efter lite småsaker. Hittade bl a present till damen vi ska få bo hos under vistelsen i USA!
Det fick bli en grytlapp, kökshandduk samt grythandske (säger man det?) med ett tryck av våra svenska folkdräkter och Sweden. Hon ska även få två polkagrisar som bonus. Tro inte att vi kommer från Sverige, absolut inte.


Idag blev det ännu mer ärenden upp mot Kalmar och Ölandstrakten, kommer inte riktigt därifrån! Hemma efter en lång men relativt trevlig dag så funderar jag nu på att ta tag i att sortera kläder och andra prytlar man fick med sig i all packning. Kan ju vara till en fördel då resan börjar om 5 dagar. Faaast det löser sig nog! Lite hells kitchen istället så man kommer i form so to speak?

Såhär fint är mitt rum för tillfället:


resfeber

Man märker verkligen att sommaren har dragit sin kos och att vardagen börjar krypa sig på här i Borgholm. På en handvändning kom alla turister och lika snabbt drog dem. Lika fort började sommarlovet och sommarjobbet och lika snabbt avslutades det.

Idag är det nästan exakt en vecka tills vi beger oss! Idag har jag packat ihop alla 1000 olika grejer man släpat med sig överallt. Och imorgon börjar hemresan mot Karlskrona.
Rockford har legat så långt borttom tiden att man på något sätt inte hunnit reagera över det, det är väl inte riktigt förrän nu då man börjat säga hejdå till både den ena och den andra som verkligheten tränger sig på. 

Jag tvivlar inte på att detta kommer bli något av det fetaste jag kommer göra i mitt liv, utan tvekan. Men just nu skrämmer det mig nått så djävulskt.



cargill

100821

Sådärja, då var bloggen i rullning igen!
Designen är inte av bästa slag as you can see men för ett tag framöver får den helt enkelt duga.

Eftersom bloggen har några år på nacken så valde jag att radera alla äldre inlägg eftersom de var rätt pinsamma och värdelösa i vilket fall. Kände att det behövdes lite freshness här nu.

I vilket fall, grundtanken med att dra igång bloggen igen är att det blir enklare att läsa om vårt lilla äventyr här (för de som känner sig intresserade) än att alltid försöka få tag i mig som kommer ligga 7 timmar efter svensk tid,  och kommer ha en del praktik att stå med osv.
Det mesta som rör praktiken och det allmänna livet i USA kommer uppdateras här, i mån av tid, ork och lust!
Det kommer förmodligen komma upp lite uppdateringar innan resan drar igång!


cargill

RSS 2.0