Day2 forts.

Idag har vi varit och kikat på Blackhawk Collage. Vi var främst och kikade på den våningen där kock utbildningen låg. Där fick vi träffa chef Joe, antagligen den huvudansvarige för hela utbildningen. Vi kom mitt under en lektion så vi hade även turen att träffa lite elever och kika på maten dem hade gjort.

Alla gjorde tydligen varsin rätt som de sedan presenterade för resten av klassen och därefter fick Joe smaka på dem. Vi också för den delen, hähä.
Därefter fick vi en liten rundtur i ett utav köken och Joe berättade lite om hur utbildningen gick till osv. Han erbjöd också att jag och Andre skulle få vara med några dagar i deras kök för att se hur dem jobbade och för att vi skulle lära utav varandra. Kan bli rätt spännande.

När vi var klara där drog vi hem till Rockford igen. Både på vägen dit och hem virrade vi till det ett x antal gånger. Kom både hit och dit där vi inte skulle!

Väl hemma släppte vi av Andre vid Josefs eftersom han skulle ha sin första praktikdag idag och vi andra drog hem till mitt & Maries hus.

Nu är vi nyligen hemkomna från Subway. Vi tog cyklarna upp vilket vi ångrade snabbt när vi precis kommit fram då det börjar ÖSregna samt blåsa som bara fan. Vi fick helt enkelt ringa Karen, damen som Elin&Andre bor hos, och be henne komma och hämta oss. Så för tillfället står cyklarna inlåsta på subway, rätt soft.

Måste bara tillägga att ALLA här är så överdrivet trevliga och snälla här, man blir nästan rädd. Inte riktigt vana vid det..

Wellwell, ska inte ösa på mer här nu, era ögon trillar väl snart ut av allt läsande. Drar upp lite bilder ist.

Enjoy:




Lite amerikansk frukort med bagels med smak utav kanel&äpple.



Påväg till Collage.



Blackhawk Collage



Soft att ha gym på skolan.




Maträtterna som eleverna hade gjort. Internationella rätter av något slag.



Varje elev hade en egen liten " station " i köket där de stod och lagade sin rätt. Här har jag dock bara lyckats få med spisarna av någon konstig anledning.



Dem hade kameror som var riktade mot en speciell station i köket där läraren kunde stå och demonstrera något speciellt. Kanske hur man bör hantera kniven när man ska göra ett speciellt moment osv. Sen kunde eleverna se detta på olika skärmar som var placerade runt om i köket.





Gillar blandningen av varor. (y)



small, medium, big.
Stolekarna är rätt sjuka här om man jämför med hemma,



Nöjd tjej på subway



Två till nöjda tjejer


Vill även tillägga att vi har 30 grader varmt här, riktigt nice!

See ya!

cargill


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0