Bowling and lazy day

Har precis kommit upp ur ett galet skönt bad. Tror inte jag badat i ett badkar sen jag var typ 13,14! Nästan glömt hur härligt det var.
Idag är det måndag, vilket betyder ledighet från praktiken för vår del. Skönt! Dagen har bara bestått utav chill, spenderat mesta tiden framför One Tree Hill eftersom vi har tillgång att kolla på serier på tvn när vi vill!
Kvällen fortsätter nog likadant som förmiddagen, bortsett från One Tree Hill tittandet..

Igår var också en latdag, åtminstone hälften av dagen. Andra halvan spenderade i den sjukt stora bowlinghallen här i Rockford! Helt sinnessjuk. Det bästa och sjukaste utav allt vad att för 15 dollar fick man spela i tre timmar, fick hur mycket man ville av pizza, dricka och annat skit. De hade dessutom en liten "spelhall" som man fick ett kort till där man kunde spela vad man ville och få tickets som man sedan kunde använda för att köpa olika saker, mest leksaker dock.

Anledningen till bowlingen var att vi skulle möta massa andra svenskar i vår ålder som också skulle vara här. Fyra eller fem av dem skulle vara här och göra något på den svensk amerikanska sjukhuset och så var det en annan kille som var här och var utbytesstudent! Trevligt och träffa lite folk hemifrån också, lustigt att prata så mycket svenska med någon annan dock! Därefter drog vi hem och ja, dagens projekt har jag ju redan rabblat upp!

Imorgon är det prakik igen, och på tisdag har vi redan varit här i två veckor, crazy!



Den sjukt stora bowlinghallen med 42 banor!



jaa, alltså, poängtavlan såg bättre ut lite senare...



Vi var rätt nöjda över gratis pizza.





cargill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0