100905

Blir ett litet försenat inlägg eftersom jag inte hade orken till att vara flitig och skriva igår.

Gårdagen var fullspäckad från morgon till kväll. Vi började med frukost uppe hos Elin&Andre med Christina. Toast, scrambled eggs, juice, melon och lite annat smått och gott.
Efter det begav vi oss iväg till Cherry Valley för att shoppa lite till innan Christina skulle lämna oss.  Jag fyndade två par leggins för 150 kr, helt okej billigt.
Det sjukaste av allt på hela shoppingcentret var att dem sålde hundvalpar som var i olika spjälsängar i buktiken. Kändes rätt sjukt att bara kunna gå in och köpa en hundvalp eller två bara sådär.

Vi spenderade bara en timme i shoppingcentret sen begav vi oss vidare till någon fin golfklubb för att äta lunch med John Nelson (mannen som hämtade upp oss på flygplatsen). Kan ha ätit den godaste hamburgaren ever!! Satt som en smäck.

Efter lunchen begav vi oss runt på en lite rundtur i stan. Kollade på speciella restauranger och trädgårdar och gud vet allt. Var inte speciellt roande dock!

Vi blev avsläppta hos Karen (damen Elin och Andre bor hos) runt klockan fyra, sa hejdå till Christina som nu förmodligen är i Sverige igen. Och sedan begav vi oss vidare till något form av ätparty! De som höll i hela partyt var tydligen barnen, eller barnbarnen på något höger till han som startade mc donalds. De hade ärvt så mycket pengar av deras föräldrar att dem egentligen inte ens behövde arbeta, så ni förstår nog själva! Ett x antal mille på kontot, om inte mer.
Bland dem fanns det andra överklass människor som också hade gott om pengar, även våra chefer på Pearl & Josefs. Man kände sig rätt missplacerad om man säger så! Dem var absolut inte otrevliga, inte någonstans, dem var snarare övertrevliga och undrade en hel del vart vi kom ifrån och vad vi skulle göra här osvosv.

Först hade alla tagit med sig något litet var och bjöd på, så alla på festen minglade runt och åt lite utav varandras. Där i mellan drack dem och snackade skit. Efter en stund bjöds det på middag. det var en bladning mellan skaldjur, korv, potatis, grönsaker och massa annat. Jag prövade att käka mussla för första gången!! Och det sjukaste var att det var riktiiiigt gott faktiskt!

Efter middagen började dem elda massa saker och ha sig, förstod aldrig riktigt grejen med det men det var väl det som var poängen i guess ;d.



När vi skulle åka till Cherry Valley placerade vi oss i något som vi trodde var ett körfält men som inte alls var ett körfält! haha, vi hade väldigt roligt åt detta. Säkert alla andra också för de kollade på oss som om vi kom från mars. I vilket fall, till vänster om den vita bilen, där stod vi, i vårat egna lilla körfält. På vift med röda faran som vi numera kallar bilen vi åkt vilse med ett x antal ggr.



En utav de hundvalparna som de sålde i djuraffären mitt i köpcentret.



Lunch på golfklubben!



Godaste och fetaste hambugaren ever!!



Partyhuset! Rätt fint :o



Lite av partyfolket.



Deras upplägg av mat, fint! Det som ser ut som en enda stor röra var också en stor enda röra, en blandning utav allt det jag skrev där uppe.



Fina bilar fanns där också!


cargill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0