100904

Idag har vi varit ute på sjön, förmodligen den största och enda sjön dem har här i Rockford. Inte speciellt imponerande.. men i vilket fall. Vi drog med Robins son Kent ut eftersom vi inte hade något annat för oss. Robin ( damen vi bor hos ) var så rädd för att vi bara skulle sitta hemma en hel dag och ha tråkigt så hon gav Kent besväret att dras med oss, stackarn. Anledningen till att vi hamnade just där var för att Kent skulle ut och paddla kajak och vi skulle göra detsamma. Problemet var bara att ingen utav oss är speciellt bra på det där och det har blåst en hel del idag, så vi valde att hyra en trampbåt istället för att vara på den säkra sidan.

Efter att ha spenderat en timme på sjön åkte vi tillbaka och Kent skulle visa oss ett par lämpliga cykelvägar ner till stan, gymmet och Pearl. Dock är dem way to much longer än vad bilvägen är. Men vi slipper åtminstone riskera vårat liv så fort vi ska någonstans om vi tar den längre vägen.

Väl hemkomna tog vi oss en dusch och gjorde oss redo för att dra iväg och käka med Christina på Pearl. Vi träffade våran chef och Adam (killen som jag nämnde tidigare som skulle dra med oss ut på olika ställen osv). Vi bytte ett par ord med Adam och kom fram till att vi skulle höras längre fram och se om vi kunde komma på något vettigt att göra.

Maten vi blev serverade av idag bestod av två olika förrätter, en med räkor och en med starkkyckling av något slag. Var riktigt gott!! Efter det blev vi serverade italiensk pizza, den ena med vanlig ost och den andra med mögelost och roccola. Den sista var helt klart min favorit.
Efter det kom den smarriga efterrätten in som bestod av creme bruleé, chokladtårta och cheesecake. Ingen av efterrätterna smakade dock som hemma, bortsett från chokladtårtan dock. Men det var super gott iaf!

Vi hade även chansen att träffa lite fler jobbarkompisar idag!

Some pics from today:



Påväg ut i den stora sjön i vår schnygga gröna trampbåt



Jag & Marie i blåsten



Lite av sjön



Italiensk pizza bakad i stenugn



När man är liiite viktigare än alla andra får man en sån här dekorerad efterrätt!



Cheesecake längst upp, creme bruleé på skedarna och chokladtårta längst ner.



På Pearl.


Lyckades dock inte fånga någon bild på förrätterna innan dem var uppätna tyvärr.


See ya.


cargill


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0