Halloween

Nu var det ett bra tagsen jag skrev! 3 veckor eller något liknande tippar jag på?
Under dessa 3 veckorna har det hänt väldigt mycket, både roliga men mest tråkiga saker, där av en av anledningarna till att jag inte skrivit.

Praktiken flyter på bra och veckorna tickar på! Kan knappt förstå att det bara är 1 månad kvar nu. Vissa stunder är det tråkigt att man ska åka härifrån och andra stunder vill man bara hem.
Jag har fått mer och mer ansvar och vissa dagar sköter jag det mesta i kallköket själv, vilket är najs.

Förra helgen var vi och festade med Antonia och Christian på något houseparty! Det var speciellt om man säger så men rätt kul ändå. Största delen av festen bestod av mexikanare så det var väl inte riktigt ett amerikansk houseparty, men what ever.

I fredags åkte vi in till Chicago igen för att kolla in The Art Institute of Chicago med någon klass från Rockvalley. Jag har aldrig varit något fan av konst även om jag kan tycka att viss konst är helt okej att kika på. Dock var detta något av det TRÅKIGASTE jag gjort i mitt liv. All konst där sög och det var absolut inte värt dem 12 $ vi betalade för det. Som gräddet på moset var inte ens maten något att hänga i julgranen.

Idag är det Halloween och igår hade Pearl någon form av Halloween party. Här går man in för Halloween for real. Pearl hade dekorerat med spindelnät över baren, döskallar, bytt ut lamporna till oranget ljus, skaffat rökmaskin, speciella "disco" lampor, stripper pole ( och dessutom hyrt in en strippa ) och en hel del annat! Dessutom var alla i servisen utklädda och även grabbarna i köket. Crazy!
På menyn hade dem även lagt till några specialitéer för denna dag. Lite skillnad emot hur pass seriöst vi tar det i Sverige.

Igår kväll drog vi på fest igen! Antonias storebror hade ett Halloween party där man endast behövde betala 10 $ så fick man dricka så mycket öl man ville och drinkarna i hans bar kostade bara 3 $. Dessutom hade han spökat ut hela lokalen, hade DJ och annat smått och gott.
Det var helt okej, dock var inte mitt party mood det bästa igår så det förklarar väl lite hur kvällen var.

Idag ska vi förmodligen med Antonia till hennes moster och sedan ska vi dela ut godis till alla barn som går bus eller godis här! Kommer nog bli kul. Antonias mormor, eller moster eller något har svenska rötter så dem skulle säkert uppskatta att få höra lite svenska och se lite svenskar!

Nu blev det ett meter långt inlägg men tänkte kompensera upp alla de inläggen jag inte skrivit på 3 veckor! ehee

cargill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0